MOST IGEN KEDVEZŐ  ÁRON SÍELHET OLASZORSZÁGBAN!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget,

mert 2003 márciusában olcsó áron utazhat

Olaszország egyik legszebb síparadicsomába!

 

 

Időpont:                                                                                                       2003.március19-25 ig.             7 nap / 6 éj, vagy 6 nap 5 éj

Szállás:                       TRE VALLI / Falcade - Caviola Hotel Garní Europa apartman

Síbérlet:                                                                     4/5 napos –felnőtt, csoportos kedvezménnyel

A 100 km sípályával rendelkező Tre Valli síkörzet a Superski Dolomitok része. Központja Falcade. A „Három Völgy” magában foglalja Falcade, Passo Valles, Col Margharita, Passo San Pellegrino és Moena/Alpe Luisa által körülhatárolt részt. Passo San Pellegrinoból síbusz szállítja az utasokat Moena 40 km hosszú pályarendszeréhez. A természeti szépségek sokasága kisgyermekek és idősek számára egyaránt kiváltságossá teszik Falcadét.

 

Részvételi díj felnőttek részére:

 

            SZÁLLÁS                                     21.000.-Ft/fő

            SÍBÉRLET                                    22.900.-Ft/fő

            FÉLPANZIÓ                                  6.600.-Ft/fő

            MINDÖSSZE:                            50.500.-Ft/fő

 

Mindez 5 éjszaka 4nap síbérlettel:        42.000.-Ft/fő

 

A kedvezményekről:

 

A diákok még kedvezőbben vehetnek részt a túrán, számukra a részvételi díj csupán 48.500.-Ft/fő, illetve 40000 Ft/fő!

Jó hír a kisgyermekkel utazóknak! A gyerekkedvezmény igen jutányos, hisz 3 éves korig díjmentes, 8 éves korig 3. ágyon 5.000,- Ft-tal kevesebb a költség, 6 éven aluli gyermekek részére a síbérletet sem kell megvenni, így ők mindössze 26.700/22.200,- Ft-ért utazhatnak velünk.

 

Az utazásról:

 

-Az utazás módja: Útvonal: Budapest-Rábafüzes-Graz-Klagenfurt-Villach-Tarvisio-Udine-Belluno-Agordo-Falcade/Caviola (kb. 980 km) vagy Budapest- Bécs-Salsburg-Insbruck-Brenner-Bolsano-Moena-Falcade-Caviola (kb.1150 km) Kecskeméttől 1080 km autópálya.

-Az elhelyezés 6 ágyas 3 légterű apartmanokban történik.

-Az ellátás félpanziós, mely egy reggelit és egy meleg vacsorát foglal magában. Az étkezés helyben megoldott, a szállodában büfé is található.

-A befizetett összeg tartalmazza tehát a félpanziós ellátást, az 4/5 napos síbérletet, ami azért is igen kedvező árú, mert a síbusz így ingyenes, benne foglaltatik a bérlet árában.

 

A programról:

 

-A sípályákra a síbusszal lehet eljutni. A szállástól a síbusz megállója kb. 100 m, síbusszal a pályák kb. 15 perc alatt érhetők el. A pályák a kezdő síelőktől a haladókon keresztül a profi tudásúakig minden igényt kielégítenek.

 

Továbbiakban

-Helyet foglalni 10. 000,- Ft előleg február21-ig történő befizetésével lehet, a fennmaradó összeget március 5-ig kéri az utazási iroda befizetni.

-FIGYELEM! Ágyneműt, törölközőt vinni kell, az apartmanban kauciót kérnek, ami 80 euro/szoba. Ezt természetesen az elutazáskor visszakapjuk.

-Az utasbiztosításról mindenki saját maga gondoskodik.

 

 

 

Jelentkezni lehet:          Lovas Józsefnél, a 405-156-os telefonszámon, vagy 30/9-680-935

                                  

 

Egyéb kérdések esetén, illetve jelentkezéskor készséggel állok rendelkezésre!